Na mijn academietijd heb ik me toegelegd op ruimtelijk werk in brons. Ik maak zowel reliëfs, meestal in de vorm van meerdere panelen, die in een stalen frame samengebracht worden als vrijstaande sculpturen.

Mijn werk kenmerkt zich door een heel eigen stilering. Nergens wordt het werk abstract, daarvoor dringt de figuratie zich te krachtig op. In de loop van de tijd is er een heel herkenbare vormentaal ontstaan waarin de figuur verbeeld wordt met als leidmotief een aantal steeds weer terugkerende elementen, die herhaald, verschoven en vervlochten worden. Er zijn uiteenlopende inspiratiebronnen aan te wijzen vanuit de klassieke mythologie, de primitieve kunst én de klassieke kunstenaars van de eerste helft van de twintigste eeuw in hun iconische benadering van de geometrische vorm.

Door steeds verder dit veelzijdige idioom te onderzoeken, tracht ik een eigenzinnige en actuele zienswijze op beeldhouwkunst te formuleren.